Enter your email. You will receive a link to reset your password.

Your password was sent!

Sunteți înregistrat. Pentru acces, activați contul cu ajutorul link-ului primit la adresa de email. Acest link este activ 24 de ore.

Back
BinaSmartBusiness este o solutie de gestiune si management modern bazata pe thenologii de ultima generatie care a fost creata, de experti in domeniu, pentru antreprenorii cu afaceri mici si mijlocii din zona vanzarilor cu amanuntul. Avem o experienta bogata incepand cu 1995, timp in care compania fondatoare Native Data Systems a devenit un lider de piata in dezvoltarea sistemelor informatice de gestiune si ERP prin COMAX, platforma utilizata de multi retaleri gigantici din Israel.

In 2015 Native Data Systems a prezentat pietii din Europa produsul BinaSmartBusiness. In acest moment punctele de lucru din Romania si Moldova deservesc cu promptitudine clientii europeni prin compania ANIBTECH SRL.

Compania noastra ofera o solutie completa care este adaptata la NORMELE METODOLOGICE ANAF si care se integreaza usor in baza standardelor existente cu echipamentele necesare activitatii de comert cu amanuntul: casa de marcat, POS bancar, cantar electronic, afisaj client, etc.

Solutia BinaSmartBusiness a fost conceputa in baza tehnologiilor Cloud pentru o sincronizare securizata si in timp real cu orice terminal dotat cu Android-Chrome care se poate conecta la sistem printr-o legatura la Internet.

Plan Inchiriere
Descriere
Unitati
Pachet BinaSmartBusiness Standard
Backoffice MANAGER
Frontoffice CASIER
1 utilizator
1 utilizator
ECR touchscreen
Tableta Android pentru Retail
1 bucata
Cititor cod de bare
Mindeo
1 bucata

Instrumente puternice pentru oameni de afaceri contemporani

Vânzări oriunde, oricând, oricui

La baza procedurii de vânzare stă achiziţionarea, facturarea şi colectarea plăţilor. De aceea, am creat un sistem cu cea mai eficientă şi uşoară facturare online. Înregistraţi-vă şi testaţi acum.

Descoperă mai multe
Analiza situaţiei din primele secunde

Bina Smart Business colectează în mod constant informaţiile cheie despre afacere şi vă prezintă grafice sau rapoarte actualizate. 10 secunde sunt suficiente pentru a înţelege situaţia curentă.

Descoperă mai multe
Punct de vânzare la cel mai înalt nivel

Pentru efectuarea vânzărilor folosiţi tableta şi imprimanta fiscală sau trimiteţi bonurile de plată clienţilor pe email. Punctul de comercializare arată mai modern că niciodată.

Descoperă mai multe
Vizibilitate şi control maxim

Istoricul achiziţiilor de la furnizori şi articolele rămase în stoc sunt întotdeauna actualizate şi la câteva clicuri distanţă. Vizualizaţi acum.

Descoperă mai multe
Catalog, nu listă

Creaţi un catalog complet în Bina Smart Business cu toate informaţiile referitoare la produsele şi serviciile comercializate, inclusiv ilustraţii pentru fiecare produs.

Descoperă mai multe
Cunoaşteţi clienţii suficient de bine?

Bina Smart Business permite colectarea şi procesarea informaţiilor aferente clienţilor. Astfel, sunteţi informat întotdeauna cine şi cât achiziţionează.

Descoperă mai multe

Încearcă astăzi Bina Smart Business în magazinul tău.

Începe perioada gratuită

E-mail:

office@anibtech.com

Adresa:

Bulevardul Dimitrie Pompeiu 9-9A, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti

Număr de telefon mobil / fix:

+4 0754 299 588 / +4 0374949492