Enter your email. You will receive a link to reset your password.

Your password was sent!

Sunteți înregistrat. Pentru acces, activați contul cu ajutorul link-ului primit la adresa de email. Acest link este activ 24 de ore.

Back

Cum să contribui direct la creșterea indicatorilor de vânzări

Deseori, ne trezim la sfârșitul lunii că rezultatele propuse la începutul perioadei sunt sub așteptările noastre, iar rapoartele neactualizate la timp și analiza neclară a situației la moment, nu ne permit să acționăm imediat și să accelerăm anumite procese.

Majoritatea dintre antreprenori acceptă cu ușurință orice rezultat pozitiv apărut de pe urma proceselor din companie, fără a analiza acțiunile care condiționează aceste rezultate. Prin luarea poziției de jertfă, acesta acceptă că o să fie condus de circumstanțe, iar rezultatele negative nu vor întârzia să apară.

Ce-ar fi dacă directorul va putea urmări în timp real toate procesele care au loc în departamentul comercial: ce flux de vânzări au loc la moment; care sunt estimările pentru următoarele ore; ce produse se vând cel mai bine și invers; câte persoane au interacționat cu produsul etc.? Toți acești indicatori îi va permite să ia decizii cât mai rapide pentru a schimba vectorul.

Făcând acești pași mici, dar siguri, personalul este scos din zona de confort, motivat să acționeze pentru un rezultat mai bun. Vânzătorii văzând performanța pe ecran conștientizează că nu au motiv de relaxare, iar marketologul mai are un motiv în plus de a aloca mai multe resurse din buget pentru mărirea fluxului de potențiali clienți.

Nu rămâneți rezultatul acțiunilor. Fi-ți motivul succesului.

Încearcă astăzi Bina Smart Business în magazinul tău.

Începe perioada gratuită