Enter your email. You will receive a link to reset your password.

Your password was sent!

Sunteți înregistrat. Pentru acces, activați contul cu ajutorul link-ului primit la adresa de email. Acest link este activ 24 de ore.

Back

De ce să alegi BinaSmartBusiness?

Noul an reprezintă ocazia perfectă pentru a-ți moderniza punctul de vânzare. Ești la început de drum? Ți-ai deschis sau administrezi un magazin din industria retail? Vrei să scapi de griji și să ai toate informațiile într-un singur loc, la un click distanță?

Dacă da, noi avem soluția.

BinaSmartBusiness, soluția companiei Native Data Systems,  este sistemul de gestiune și management modern a punctelor de vânzare (POS), bazat pe tehnologie software și hardware de ultimă generație, care oferă mai mult control și mobilitate oricărei afaceri din România și Moldova, încă din 2015.

“Abordarea Bina Smart Business este una revoluționară pentru piața de retail din România, în care achiziția echipamentului IT pentru vânzarea în magazin este regulă. Puțini sunt cei care realizează, de fapt, că a închiria un echipament îți oferă mult mai multă suplețe din perspectiva costurilor operaționale lunare, pentru că nu există un cost în avans pentru achiziția de echipament, și avantajul de a fi mereu în pas cu tehnologia de ultimă generație. Cu Bina Smart Business, totul este foarte simplu, atât pentru antreprenor, care va ști în orice moment ce se întâmplă cu afacerea sa pentru că va avea acces de oriunde la încasări, plăti, inventar, stocuri, rapoarte de performanță, dar și pentru casier care va folosi o interfață foarte intuitivă de vânzări.” a declarat Frenkel Mordechay, fondatorul Native Data Systems.

Avantaje:

 • Tehnologia de stocare a datelor în Cloud, care permite o sincronizare rapidă, securizată și în timp real a informației, precum și acces de la distanță în orice moment
 • Software optimizat pentru dispozitive hardware care operează pe sistem Android, pentru a permite costuri mai reduse de operare și flexibilitate sporită pentru dezvoltarea continuă de funcții noi.

Cui ne adresăm: afacerilor mici și mijloci din industria retail.

Ce îți oferim:

 • Sistem de gestiune pentru magazine
 • Control și analiză în timp real și remote a afacerii
 • Confidențialitatea datelor
 • Asistență și suport tehnic 24/7
 • Sistem adaptat integral normelor ANAF
 • Aplicație mobilă pentru controlul vânzărilor.

Aplicația BSB Sales Tracker este disponibilă în Apple Store și Magazin Play, GRATUIT. Este destinată managerilor, iar principalele avanataje pe care le oferă sunt:

 • Poți urmări în timp real vânzările efectuate în magazin
 • Informațiile sunt clasificate în funcție de dată (zile, săptămâni, luni, ani) și locație 
 • Este ușor de folosit și are o interfață prietenoasă
 • Te poți conecta online, oricând, oriunde.

Sistemul vine însoțit de aparatură de ultimă generație, cu design modern, ușor de folosit, care se integrează în orice magazin: tabletă, bar scanner, cântar, sertar pentru bani.

De ce să alegi BinaSmartBusiness? E simplu: pentru a avea control maxim asupra afacerii tale. Îți oferim posibilitatea de a testa gratuit soluția integrată, timp de 14 zile

Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi.


| 05/03/2020

Încearcă astăzi Bina Smart Business în magazinul tău.

Începe perioada gratuită