Enter your email. You will receive a link to reset your password.

Your password was sent!

Sunteți înregistrat. Pentru acces, activați contul cu ajutorul link-ului primit la adresa de email. Acest link este activ 24 de ore.

Back

Încă de la început

a existat comerţul cu amănuntul

Bina Smart Business – Retailers love it!

Bina Smart Business este un program Cloud Computing care-ţi furnizează soluţii inovatoare de gestionarea a comerţului.

Scopul Bina Smart Business este de a pune la îndemâna managerilor statistici reactualizate şi actuale, care ulterior, vor simplifica şi îmbunătăţi deciziile de marketing din companie.

Bina Smart Business îți oferă posibilitatea de a-ți maximiza capacitatea resurselor existente fără costuri suplimentare pentru atragerea cumpărătorilor noi.

Datele de afaceri vor fi atent colectate şi analizate cu ajutorul aplicațiilor pe care vi le punem la dispoziție pe tableta Android POS, mobil POS pentru agenții de vânzari și a serviciilor web-browser back-office, dezvoltate în raport cu tehnologia de ultima ora.

Folosind soluția noastră bazată pe Cloud Computing, poți crește profitul afacerii tale în primele două luni de la începerea utilizării.

Începe azi dezvoltarea afacerea tale! Încearcă versiunea gratuită a programului sau solicită o ședință gratuită cu expertul nostru de vânzări pentru a vedea cum Bina Smart Business te poate ajuta în mod specific să mărești profitul companiei.

 

Încearcă astăzi Bina Smart Business în magazinul tău.

Începe perioada gratuită